ZFSC 2017

Humanitarna vatrogasna utrka stepenicama održala se 02.12.2017. g. s početkom u 10:00, u poslovnoj zgradi VMD-a, na adresi Strojarska 20 u Zagrebu. Zarayliku od prošlih godina gdje smo se natjecali na 480 stepenica, od ove godine samo natjecanje se održava na 666 stepenica. Jednako tako u odnosu na prošle godine dodali smo nove kategorije, te su natjecatelji mogli birati da li će se natjecati u kategoriji Light, Open ili Strong kategoriji. Pri čemu smo dodali i više dobnih kategorija, zasebno muškarci i žene. Natjecanje je ponovno bilo međunarodno jer su nam se i ove godine pridružili naši prijatelji vatrogasci iz Slovenije. Na samu utrku sveukupno se prijavilo 189 vatrogasaca, a istu je zvršio 161 vatrogasac

I ove godine smo kao i svih prethodnih godina humanitarno trčali za Hrvatsku udrugu leukemija i limfomi. Akcijom smo u 2017.g prikupili 37.200,00 kn, te smo time još jednom za kraj godine pokazali složnost, ne samo vatrogasaca, nego svih građana Hrvatske. Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli i/ili sudjelovali u ovogodišnjoj Humanitarnoj akciji.

U sklopu akcije organizirali smo Humanitarni sat plesa, gdje smo učili plesati salsu. Jednako kao i svake godine organizirali smo dva zajednička treninga i postavili štandove u centru Zagreba kako bismo informirali građane o samoj utrci. Uz sve naedeno imali smo i Humanitarni broj za donacije putem poziva.Cijelu akciju od početka do kraja pratio je Zabavni radio – Radio Martin, a o istoj su izvještavale i druge radio stanice kao i Večernji list, a gostovali smo na HRT-u i NOVA-a TV. Hvala svim medijima koji su popratili glavnu utrku kao i ostala događanja vezana za našu Humanitarnu akciju. Isto tako puno hvala i svim sponzorima bez kojih bi bilo izuzetno teško sve ovo financirati: VMD grupa, Zabavni Radio, Večernji list, Nova TV, Plus hosting, Titan.hr, MO Sesvetski Kraljevec, Sekra, Stotinka, Adacta, Vatropromet, Delform Etirun, UHS.

Rezultate utrke iz 2017.g. možete pronaćin na linku:

https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/514

Slike s utrke iz 2017.g. možete pronaći na linku:

https://www.facebook.com/ZagrebFirefighterStairChallenge/photos/?tab=album&album_id=846935898820196